010 - 220 5087 info@hanslemmers.nl

uitvaart corona covid-19Ook binnen de uitvaartbranche zijn er geldende maatregelen. Maar gelukkig hebben we momenteel wel een uitzonderingspositie. Binnen de richtlijnen kunnen we toch een waardevol afscheid organiseren. Mét de mogelijkheid tot het gebruik van consumpties. In veel gevallen wordt een afscheidsbijeenkomst in kleine kring gehouden en heeft het samenzijn een besloten karakter.

Het maximaal toegestane aantal personen is per uitvaartlocatie verschillend. Uitvaartplechtigheden mogen worden georganiseerd tot 100 personen, mits de 1,5 meter-regel wordt gegarandeerd. Genoemd aantal personen is veelal exclusief de medewerkers van de uitvaartorganisatie, voorganger dienst, medewerkers van bijvoorbeeld het crematorium of begraafplaats.

Het bespreken van alle wensen voor een uitvaart doen wij in overleg, binnen de gestelde voorschriften, gewoon bij u thuis zoals u van ons gewend bent. Als iemand aan het coronavirus is overleden of een van de familieleden is besmet met het virus stemmen we met de nabestaanden de mogelijkheden af. Ondanks de maatregelen staan wij dag en nacht voor u klaar om er alles aan doen om de uitvaart naar wens te laten verlopen.

We denken graag met u mee in oplossingen.