010 - 220 5087 info@hanslemmers.nl
Ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
330 berichten.
John Kropmans
Het overlijden van mijn vrouw Ria was een heftig gebeuren voor mij en mijn kinderen. In zo'n situatie is het fijn dat je de zo nodige maatregelen in handen kan geven van iemand die er voor je is in deze moeilijke tijd.

Hulde aan Hans die voor alles een oplossing heeft en heel goed en emotioneel met je meedenkt. De dienst was voor alle mensen die hem bijwoonden een prachtige afsluiting van een leven met haar.

Ook hier had Hans een groot aandeel in, mijn kernwoorden voor hem waren dan ook: Je bent overduidelijk dienstbaar, maar niet aanwezig!! Dank, dank, dank
Ingrid van Dijke-Vogelezang
Hans heeft dit jaar de uitvaart van zowel mijn schoonmoeder als mijn vader verzorgd. Zijn persoonlijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren.

In zulke verdrietige tijden was het fijn dat hij alle zorgen uit handen nam. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft in beide situaties een mooie plechtigheid georganiseerd.
Rebecca Meijer-Salomon
Nadat mijn man overleden was heeft Hans Lemmers mij en de nabestaanden geweldig bijgestaan. Bepaalde momenten vergeet ik nooit meer.

Je bent een prachtig mens, die heel veel steun heeft gegeven! Bedankt voor alles. Rebecca
Jeannette Oerlemans
Beste Hans, Na het overlijden van mijn moeder kwam jij bij ons in het kleine huisje van mijn ouders in het grote gezelschap van mijn familie terecht.

Je wist de rust erin te brengen en ons allemaal overal bij te betrekken en alle voorstellen in goede banen te leiden. Je kwam met voorstellen waar wij niet aan dachten maar die heel zinvol waren. We hebben alles heel persoonlijk kunnen maken met onder andere jouw hulp.

We kunnen terugkijken op, ondanks het verdriet, een mooi en waardig afscheid voor onze moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder.
Vincent Roozen
Halsoverkop moesten we afreizen naar de Canarische eilanden waar vader was overleden. Nauwelijks tijd om een begrafenisondernemer te selecteren.

Via via kwamen we bij Hans Lemmers terecht. Voor ons een schot in de roos. Aan zijn hand hebben we een zeer ingewikkelde repatriëring doorlopen en vanaf de landing op Schiphol werden we stap voor stap op weg geholpen naar een mooie afscheidsbijeenkomst in het crematorium.

Vooraf kregen we ook nog een nette prijsopgave en toen we daar heel veel later met vrienden over spraken waren die verbaasd over de schappelijke prijs waarvoor alles verzorgd was.

Bovenal waren wij vooral geraakt door de warmte waarmee Hans ons en het gezin heeft begeleid.
Martin Van Dijke
Wij zijn dankbaar voor alle leuke momenten die wij met elkaar hebben gedeeld en zullen de vele anekdotes die wij met onze onvergetelijke moeder hebben meegemaakt in de toekomst blijven ophalen.

Mede dankzij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart, een waardig en stijlvolle uitvaart.

Hans bedankt, je bent meer dan alleen een uitvaartbegeleider.
Jan Sweben
Kort voordat mijn moeder zou overlijden, ging ik online op zoek naar een uitvaartverzorger. Eigenlijk stuitte ik vrijwel direct op Erasmus Uitvaart. Als je bovenaan in Google staat, werkt dat zo.

Wat mij direct aansprak was de slogan "een uitvaartverzorger met een Rotterdams accent." Mijn moeder was 'n rasechte Rotterdamse, dus bingo. Niet verder gezocht. Gebeld en vanaf het eerste contact met Hans voelde het okay. Eigenlijk is in alle andere recensies al gezegd wat ik ook heb ervaren. Maar vooruit, toch ook van mij een welverdiende lofzang.

Hans is: 'n echte pro in zijn vak. "Walk your talk" gaat bij hem echt op. Hij maakt rustig en overtuigend duidelijk waar hij voor staat zonder ook maar een moment te pushen. Vervolgens maakt hij gedurende het gehele begeleidingstraject waar wat hij zegt.

Lang verhaal kort: een geweldige vakman! Wij kijken als nabestaanden allen met dankbaarheid en voldoening terug aan de persoon Hans en de geweldige goede rol die hij heeft vervuld. Ik zal hem zeker altijd en overal aanbevelen!
Ineke den Outer
Zowel in oktober 2012 als in januari 2014 heeft Hans Lemmers de begrafenissen van mijn ouders begeleid. Ik kan niet anders zeggen... dat dit ondanks veel verdriet... geweldig was... en is (herinnering/verwerking).

De rust, ondersteuning, begeleiding, betrokkenheid van Hans was overweldigend. Alles was mogelijk en ondanks het hierboven genoemde... werden beide begrafenissen ieder afzonderlijk heel persoonlijk en heb ik dat tevens gelijk ervaren als een verwerking. Nu is het en goed gevoel en mooie herinnering.

Ik kan dan ook volmondig zeggen... twijfel geen moment... Bedankt Hans Lemmers. Lieve groet, Ineke
Dimphina Capitein
Hans heeft ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder. Mijn moeder kende Hans ook en had aangegeven dat ze wilde dat hij de uitvaart zou verzorgen.

Hans heeft het prachtig gedaan, maakt het verdriet op deze manier wat dragelijker voor ons. M'n moeder hield van fresia's, deze bloem was niet te krijgen, maar Hans verwerkt dit dan toch weer in PowerPoint-presentatie. Ook de dienst leidde hij perfect. Voor ons was het een waardig afscheid.
Riet van Leeuwen
Op 15 oktober 2013 is mijn man overleden en de totale verzorging werd begeleid door Hans Lemmers die tot zeer volle tevredenheid de uitvaart heeft verzorgd.

Iedereen die een zeer goed verzorgde uitvaart op prijs stelt, kunnen wij aanbevelen Hans Lemmers in te schakelen.
Direct hulp
24 uur per dag bereikbaar