010 - 220 5087 info@hanslemmers.nl
Ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
300 berichten.
Familie Jongkind-van den Berg
Lieve Hans,

Mede door jouw inbreng, jouw professionaliteit maar zeker jouw persoonlijke warme aanwezigheid hebben de crematie en de dagen daarvoor ons een goed gevoel gegeven.

Heel veel dank hiervoor.

Knuffel en heel veel liefs,

Anne & Cees
Jaron, Lisa & Hilde
Wendy Rothengatter
Een hele bijzondere ervaring, zo professioneel, heel betrokken, heel belangstellend en met een groot empathisch vermogen. Staat altijd klaar en niets is hem te veel.

Er gaat een rust van hem uit waardoor je alle stress rondom het geheel van een overlijden kan loslaten omdat je voelt dat het goed komt.

Heel erg bedankt.
Klapwijk Schuurman Hess
Mijn moeder en ik hebben een heel goede ervaring met Erasmus Uitvaart gehad. Hans heeft ons fantastisch geholpen met allerlei zaken.

Zeker gezien de bijzondere wens die wij hadden mbt de uitvaart en het opstellen van de tekst van de kaart. De veelzeggende gekozen woorden en gebruikte foto waren voor alle mensen zeer herkenbaar. Iedereen vond hem heel mooi en toepasselijk.

Hans straalt heel veel rust uit en heeft een luisterend oor en weet precies wat er gedaan moet worden.

WE kunnen hem iedereen aanbevelen!
Familie Pellicaan
Onlangs de voorbereidingen en uitvaart van mijn man, onze vader en opa achter de rug. Hans Lemmers heeft ons fantastisch begeleid en gezorgd voor een perfect georganiseerde en verzorgde uitvaart.

De manier waarop hij bij ons de rust heeft weten te bewaren, is erg prettig geweest.

Ook de manier waarop hij de kleinkinderen heeft betrokken in het proces tot en de uiteindelijke uitvaartplechtigheid heeft ons bijzonder veel goed gedaan.

Hartelijk dank!
Irene Verboom, namens Familie Verboom
Vanaf de eerste kennismaking was er rust en een luisterend oor. Iedereen was onder de indruk van de dienst en jouw professionaliteit.

Dank hiervoor.

Irene Verboom
Paul P. Boute
Uitvaart mevrouw Annemarie van den Broek-Piets

Binnen niet al te lang tijd heb ik opnieuw Hans Lemmers moeten vragen mij bij te staan bij de uitvaart voor iemand waar ik nauw bij betrokken ben geweest, nu als bewindvoerder-mentor.

Ook nu was en ben ik weer onder de indruk van de manier waarop hij de uitvaart heeft geregeld, zorgen uit handen heeft genomen, onmiddellijk klaar stond om mij daarbij te helpen en veel meer dan dat, zoals bij het samenstellen van een mooie fotoreportage die tijdens de plechtigheid in crematorium Schollevaar werd vertoond.

Zo kon een waardig afscheid worden gegeven aan iemand die door haar hoge leeftijd en gebrek aan familie nog maar heel weinig mensen om zich heen had.

Uiteraard gaat mijn dank ook uit naar zijn vrouw en tevens uitvaartassistent Angelique die hem bijstond en naar het personeel van Schollevaar.
Marc Wijnands
Beste Hans,

Nogmaals bedankt voor de hele fijne zorgen, ik had het zeker niet zonder je gekund!

Met jouw begeleiding was het verlies draaglijker en in die rare week een goede leidraad.
Jan Willem Sipma
Beste Hans,

Namens de hele familie wil ik jou hartelijk danken voor de betrokken wijze waarop je ons hebt begeleid.

Het was een waardig afscheid die werd geleid door een professional met een warm hart voor de betrokken mensen.

Jan Willem Sipma
D. Eijkelenboom
Hans,

Nogmaals hartelijk dank voor de professionele en innemende manier, waarop jij mij hebt begeleid rondom de crematie van mijn vader in februari jl.

In een tijd waarin er ineens zoveel op je afkomt, vond ik het heel erg fijn om iemand zoals jij naast mij te hebben. Je neemt de tijd, straalt rust en vertrouwen uit en luistert goed. Door je professionaliteit, betrokkenheid en inlevingsvermogen heb je mijn wensen goed aangevoeld en heb je deze vertaald naar een prachtige uitvaart, die volledig in het plaatje van mijn vader paste.

In mijn ogen ben je een echte professional met een verfijnde “personal touch”. Je hebt mij op een heel prettige manier door een moeilijk proces heen begeleid. Je geeft alle ruimte voor eigen keuzes en daarnaast help je, daar waar nodig, met al je ervaring op een heel natuurlijke manier bij het maken van moeilijke beslissingen. Je denkt goed mee en bewaakt het gehele proces zorgvuldig en efficiënt.

Ook je speech en je affectie richting mij tijdens de dag van de uitvaart hebben mij diep geraakt. De uitvaart was tot in de perfectie verzorgd en dit zorgt er mede voor, dat er van deze droevige gebeurtenis toch een mooie herinnering overblijft.

Danny Eijkelenboom
Kitty van Mil (ASVZ)
Wij hebben gebruik mogen maken van jullie diensten en hebben dit als zeer prettig ervaren. Het feit dat er met zoveel respect is omgegaan met alle zaken, maar ook de betrokkenheid en het mee denken in de te regelen zaken is in zo een hectische periode erg fijn.

Wat wij als medewerkers en cliënten van een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking hebben ervaren is dat de nadruk lag bij de mens en de mensen er omheen. Ongeacht beperking of niet. Het feit dat de betrokkenheid verder ging dan het zakelijk regelen is een hele mooie opsteker in deze tijd.

Namens ons allen, medewerkers en cliënten dank voor het regelen van een hele mooie en passende uitvaart. Namens mijzelf een groot compliment en dank je wel voor het accepteren van de cliënt en de cliënten. We kijken met een warm gevoel terug naar alles en dat is mede te danken aan jullie inzet.
Gawla Saleh
Beste Hans,

Ik kan in eerste instantie niets anders doen dan je op deze wijze te bedanken.

Uit grond van ons hart willen wij je bedanken voor de hartverwarmende steun en belangstelling die wij als bewoners en begeleiders ontvingen na het overlijden van Frits Sparreboom.

De vele lieve woorden, je betrokkenheid van troost hebben ons enorm gesteund. Het regelen en organiseren van de speciale Harley-auto en de motorrijders, waarvoor onze oprechte dank.

Met trots kijken wij als begeleiders en bewoners terug op de mooie en waardige afscheidsdienst in het crematorium. Geheel in zijn stijl, typisch Frits!

Het is voor ons een fijne en troostrijke gedachte dat Frits in zijn leven voor velen zoveel heeft betekend.

Heel hartelijk bedankt,

Gr, Gawla ( lbw 26 Prinsenland)
Familie Koornhof
Bij het eerste contact met Hans was er al gelijk een luisterend oor. Tijdens het bespreken van de uitvaart hebben wij het als zeer prettig ervaren dat jij vooral rust bracht! Namens de familie dan ook zeer bedankt voor alles.

Ook willen wij Angelique bedanken voor de prettige manier waarop zij de gasten heeft ontvangen voor de uitvaart.

Tom, Renate, Rob, Nicole en Tim Koornhof
Marjolijn Kruyne
Toen mijn vader overleed kregen wij te maken met Hans Lemmers.

Hans heeft mijn moeder, mijn zus en mij op een zeer goede manier bijgestaan.

Nooit opdringerig, altijd meedenkend en met groot respect voor de wensen van mijn vader.

In een tijd van verdriet kun je je geen betere steun wensen.

Marjolijn Kruyne
R. van Es
Hans,

Vanaf het eerste contact was het duidelijk welk een meedenkend, betrokken en professioneel persoon jij bent.

Alles is tot in perfectie verzorgd maar met name de warme woorden die jij sprak op de dag van de uitvaart hebben ons diep geroerd.

De familie is jou zeer erkentelijk voor het verzorgen van een waardig afscheid van onze zus.

Familie van Es
Familie Martens
Beste Hans,

Afgelopen april is geheel onverwachts mijn vrouw, onze mama en oma op 69-jarige leeftijd overleden.

Als familie zijn we de afgelopen maanden door een moeilijke tijd gegaan, maar kijken daarbij ook terug op vele mooie momenten.

In die donkere tijd was jij, Hans, een groot lichtpuntje. Je hebt ons bijgestaan tijdens het regelen van de begrafenis, de dienst en alle zaken daaromheen. Niets was je teveel en je stond constant voor ons klaar.

Je bent zó professioneel, maar bovenal een warm, zorgzaam en betrokken ‘mensen’mens.

Je luistert naar ieders wensen binnen het gezin, wat heeft geresulteerd in een werkelijk prachtig afscheid.
Nogmaals heel veel dank hiervoor!

Familie Martens
Wilma Hubregtse
Beste Hans,
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en ondersteuning bij het afscheid en de crematieplechtigheid van mijn schoonvader Joop.

Ik wil je namens mijn schoonmoeder, haar zoons en mijzelf heel erg bedanken voor je vriendelijkheid en attentie, ons (mail) contact was goed en alles is precies gegaan zoals mijn schoonmoeder graag wilde.
Nogmaals bedankt!
Myra van der Linden
Hans,
Dank voor de warme, vriendelijke en persoonlijke betrokkenheid tijdens de organisatie van de uitvaart van mijn vader.

Elke dag hadden we contact over hoe we de uitvaart en de kaart vorm gingen geven. Niets was je teveel en op de juiste momenten gaf jij ons de nodige tips en aanwijzingen zonder dat onze persoonlijke inbreng daardoor anders werd.

Betrokkenheid, eerbied, samenwerking en de juiste distantie zijn de woorden die bij mij opkomen. Door zo'n zeer deskundige begeleiding kan een uitvaart tot een troost worden.

Myra van der Linden
Rotterdam
P. Goudriaan
Zoals velen, ondersteboven van het verdriet van het moeten missen van een dierbare, ben je niet in staat de organisatie op gang te brengen die een uitvaart met zich meebrengt.

Tot het moment dat Hans Lemmers dit op zich nam. Wat een verademing deze persoon, zijn rol als uitvaart deskundige te zien volbrengen. De rust en kennis van zaken die deze man uitstraalt en de warme begeleiding van begin tot eind zijn van een hoog niveau.

Hij maakte alles glashelder duidelijk wat de mogelijkheden waren en dat alles zonder enige pressie. Vele aanwezigen tijdens onze uitvaart lieten weten een enorme waardering te hebben voor de manier waarop alles tot in de puntjes was geregeld. Het verzachtte de pijn.

Familie P. Goudriaan
Familie Boute
In april werden wij als familie geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze broer en oom Ruud. 61 jaar nog maar en aan de vooravond van zijn pensionering. Niets wees op zijn heengaan en wij waren allen verbijsterd en erg verdrietig. Hij heeft niet of nauwelijks geleden, dat stemt tot troost. Anderzijds hebben wij geen afscheid kunnen nemen.

Erg prettig was het dat wij in de schok van het moment direct gehoor vonden bij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart. Hans is geen onbekende van ons, dus het nieuws trof hem ook. Hij stond direct klaar om ons van steun te zijn bij de dingen die opeens besloten moesten worden. Zaken waar je liever niet aan denkt, waar je niet mee bezig wilt zijn, maar die als donderslag aan heldere hemel wel om een antwoord vroegen.

Hij heeft ons goed, met rust en beleid bijgestaan om de beslissingen die genomen moesten worden ook daadwerkelijk te nemen. Niets was hem teveel en hij was proactief in het wijzen op zaken die ook nog moesten worden ondernomen, op alternatieven en mogelijkheden. Niet als een plichtmatige afhandeling maar op een zeer betrokken manier heeft hij ons begeleid op weg naar de uitvaart en ook in de tijd erna, wanneer dat nodig was. Met name de regie tijdens de crematieplechtigheid was er een van een vlekkeloos verloop.

Familie Boute
Iris van Vliet
Hans, Ik wil je bedanken voor je diensten rondom het overlijden en de begrafenis van mijn vader.

Vanaf het moment van overlijden heb jij ons perfect bijgestaan. Daardoor kunnen mijn moeder, broer en overige familie terugkijken op een zeer mooie gebeurtenis ondanks ons verdriet.
Direct hulp
24 uur per dag bereikbaar