010 - 220 5087 info@hanslemmers.nl
Ervaringen

Bent u tevreden over mijn werkwijze en begeleiding? Deel gerust uw ervaring.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
Alle weergegeven velden dienen ingevuld te worden. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om reacties te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
303 berichten.
P. Goudriaan
Zoals velen, ondersteboven van het verdriet van het moeten missen van een dierbare, ben je niet in staat de organisatie op gang te brengen die een uitvaart met zich meebrengt.

Tot het moment dat Hans Lemmers dit op zich nam. Wat een verademing deze persoon, zijn rol als uitvaart deskundige te zien volbrengen. De rust en kennis van zaken die deze man uitstraalt en de warme begeleiding van begin tot eind zijn van een hoog niveau.

Hij maakte alles glashelder duidelijk wat de mogelijkheden waren en dat alles zonder enige pressie. Vele aanwezigen tijdens onze uitvaart lieten weten een enorme waardering te hebben voor de manier waarop alles tot in de puntjes was geregeld. Het verzachtte de pijn.

Familie P. Goudriaan
Familie Boute
In april werden wij als familie geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze broer en oom Ruud. 61 jaar nog maar en aan de vooravond van zijn pensionering. Niets wees op zijn heengaan en wij waren allen verbijsterd en erg verdrietig. Hij heeft niet of nauwelijks geleden, dat stemt tot troost. Anderzijds hebben wij geen afscheid kunnen nemen.

Erg prettig was het dat wij in de schok van het moment direct gehoor vonden bij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart. Hans is geen onbekende van ons, dus het nieuws trof hem ook. Hij stond direct klaar om ons van steun te zijn bij de dingen die opeens besloten moesten worden. Zaken waar je liever niet aan denkt, waar je niet mee bezig wilt zijn, maar die als donderslag aan heldere hemel wel om een antwoord vroegen.

Hij heeft ons goed, met rust en beleid bijgestaan om de beslissingen die genomen moesten worden ook daadwerkelijk te nemen. Niets was hem teveel en hij was proactief in het wijzen op zaken die ook nog moesten worden ondernomen, op alternatieven en mogelijkheden. Niet als een plichtmatige afhandeling maar op een zeer betrokken manier heeft hij ons begeleid op weg naar de uitvaart en ook in de tijd erna, wanneer dat nodig was. Met name de regie tijdens de crematieplechtigheid was er een van een vlekkeloos verloop.

Familie Boute
Iris van Vliet
Hans, Ik wil je bedanken voor je diensten rondom het overlijden en de begrafenis van mijn vader.

Vanaf het moment van overlijden heb jij ons perfect bijgestaan. Daardoor kunnen mijn moeder, broer en overige familie terugkijken op een zeer mooie gebeurtenis ondanks ons verdriet.
Carin Erfmann
Hans jij kwam bij ons binnen en leek wel familie voor ons... Jij was zo de rust zelve en bracht dat ook bij ons naar boven en hielp ons zo ook door onze wensen heen voor onze Frans... Man, Pappa, Opa, Zwager en voor vele een hele goeie vriend!!!

Er waren ook wat speciale wensen zoals de aanwezigheid van de Goodfellas die hem zouden gaan begeleiden naar zijn laatste rustplaats. Dat waren heel veel telefoontjes heen en weer wat voor jou ook geen probleem was...

Jij was zo betrokken bij ons, bij ons verdriet en zijn jou daar heel dankbaar voor... Bedankt! JIJ bent een man van woord en daad!!!

Groetjes Carin en de hele familie
Mw. Plony van Beek-Aarnoudse
Ik vond het een zeer professionele dienstverlening. Goed luisterend, zich inleven in de cultuur van de familie, rust en geen gehaast. "U bepaalt de tijd". Door deze uitspraak gaf mij dat zekerheid om de dingen te doen die ik graag wilde doen.

De bejegening was zeer eerbiedig en hoffelijk. Ik ondervond een invoelbare zorg naar de overledene en naar mij in de week dat mijn man thuis opgebaard lag.

Als ik een cijfer zou mogen geven dan zou ik een 9 geven.
Wim Moesman
Nadat mijn vrouw Matty was overleden op 24 oktober dit jaar, ontvingen wij, kinderen en ik, begeleiding van Hans Lemmers. De rust die hij uitstraalde was heel prettig. De ondersteuning, begeleiding en de betrokkenheid van Hans was heel persoonlijk.

Ondanks het feit dat het voor Hans zijn werk is, hadden wij het gevoel dat hij ons kende en echt betrokken was. Ook na de crematie kregen wij van vrienden en familie te horen dat de wijze waarop Hans de uitvaartplechtigheid leidde, heel persoonlijk was.

Ik hoop voorlopig geen uitvaart van een dierbare meer mee te maken, maar mocht dat zo zijn zou ik het zeer op prijs stellen wanneer Hans Lemmers dit weer zou regelen.

Bedankt. Ik/wij kunnen terugkijken op een mooie bijzondere uitvaart van mijn vrouw Matty, die helaas maar 60 jaar oud mocht worden.
Cassandra van der Linden
Toen onze vader afgelopen oktober overleed, daar zaten we dan... We hadden geen idee waar we moesten beginnen en toen kwam Hans binnen.

Hans, dankzij jou hebben we, ondanks dat het een verdrietige tijd was, een mooie herinnering aan de dienst en alles wat ervoor moest gebeuren over gehouden. Je straalt zoveel rust en vertrouwen uit. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan.

Ook andere familieleden en vrienden die tijdens de dienst kwamen hadden allemaal goede en lovende woorden over je. Bedankt voor alles!
Herman van der Wel
Beste Hans, Hierbij willen wij je alsnog bedanken voor de positieve inbreng en aandacht welke je hebt uitgevoerd voor de uitvaart en crematie van mijn moeder.

Herman van der Wel
Yvonne Rebel
We hebben een hele goede ervaring met Hans Lemmers gehad. Hij heeft ons heel goed bij gestaan in de moeilijke tijd die wij hebben gehad.

Daar zijn wij erg dankbaar voor, niks was te veel. Bedankt voor de goede zorg! Familie Rebel
René de Hek
Toen mijn vrouw geheel onverwachts overleed wist ik niet waar ik het moest zoeken. Er moet dan zoveel worden geregeld waar je niet op voorbereid bent.

We hebben het geweldig getroffen met Hans Lemmers. Wat mij gelijk aansprak was dat hij als eerste een foto wilde zien van mijn vrouw en wilde weten wat voor persoon zij was geweest, zodat hij wist voor wie hij de uitvaart ging verzorgen. Hij nam alle tijd om alles rustig door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Door zijn persoonlijke benadering en omgang kijken wij terug op een warm en persoonlijk afscheid.

Ik hoop dat het nog lang niet nodig is maar als het nodig is zal ik Hans zeker vragen de uitvaart te verzorgen.

Nogmaals bedankt Hans namens de gehele familie.
Wilma van Rijn-van Hofwegen
Nadat mijn vader was overleden en er een emotionele achtbaan plaatsvond waarbij de verschillende emoties soms behoorlijk uiteen liepen, zorgde Hans ervoor dat het hele plaatje een totaal beeld werd waar we allemaal onze rust in vonden.

Het fijne en zeer directe contact hebben wij als gezin als zeer fijn ervaren. Ook het eervolle respect naar mijn vader was erg bijzonder, bedankt nogmaals!
Jos van den Boogaart
Mijn vader en ik kwamen met Hans Lemmers in contact nadat mijn moeder was overleden. Vanaf het begin af aan leek het wel alsof wij elkaar al jaren kende.

De begeleiding van Hans vonden mijn vader en ik erg prettig. Geen vraag was te veel, hij zorgde voor rust, straalde deze rust ook zelf uit. Alles tot in de puntjes geregeld van begin tot het eind.

Hans namens ons, bedankt voor je steun, hulp en goede zorg.
Jos van den Boogaart sr
Hans heeft de uitvaart van mijn vrouw Tonia heel goed geregeld.

Het kon niet beter.

Ik kan hem aanbevelen! Gr. Jos senior
John Kropmans
Het overlijden van mijn vrouw Ria was een heftig gebeuren voor mij en mijn kinderen. In zo'n situatie is het fijn dat je de zo nodige maatregelen in handen kan geven van iemand die er voor je is in deze moeilijke tijd.

Hulde aan Hans die voor alles een oplossing heeft en heel goed en emotioneel met je meedenkt. De dienst was voor alle mensen die hem bijwoonden een prachtige afsluiting van een leven met haar.

Ook hier had Hans een groot aandeel in, mijn kernwoorden voor hem waren dan ook: Je bent overduidelijk dienstbaar, maar niet aanwezig!! Dank, dank, dank
Ingrid van Dijke-Vogelezang
Hans heeft dit jaar de uitvaart van zowel mijn schoonmoeder als mijn vader verzorgd. Zijn persoonlijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren.

In zulke verdrietige tijden was het fijn dat hij alle zorgen uit handen nam. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft in beide situaties een mooie plechtigheid georganiseerd.
Rebecca Meijer-Salomon
Nadat mijn man overleden was heeft Hans Lemmers mij en de nabestaanden geweldig bijgestaan. Bepaalde momenten vergeet ik nooit meer.

Je bent een prachtig mens, die heel veel steun heeft gegeven! Bedankt voor alles. Rebecca
Jeannette Oerlemans
Beste Hans, Na het overlijden van mijn moeder kwam jij bij ons in het kleine huisje van mijn ouders in het grote gezelschap van mijn familie terecht.

Je wist de rust erin te brengen en ons allemaal overal bij te betrekken en alle voorstellen in goede banen te leiden. Je kwam met voorstellen waar wij niet aan dachten maar die heel zinvol waren. We hebben alles heel persoonlijk kunnen maken met onder andere jouw hulp.

We kunnen terugkijken op, ondanks het verdriet, een mooi en waardig afscheid voor onze moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder.
Vincent Roozen
Halsoverkop moesten we afreizen naar de Canarische eilanden waar vader was overleden. Nauwelijks tijd om een begrafenisondernemer te selecteren.

Via via kwamen we bij Hans Lemmers terecht. Voor ons een schot in de roos. Aan zijn hand hebben we een zeer ingewikkelde repatriëring doorlopen en vanaf de landing op Schiphol werden we stap voor stap op weg geholpen naar een mooie afscheidsbijeenkomst in het crematorium.

Vooraf kregen we ook nog een nette prijsopgave en toen we daar heel veel later met vrienden over spraken waren die verbaasd over de schappelijke prijs waarvoor alles verzorgd was.

Bovenal waren wij vooral geraakt door de warmte waarmee Hans ons en het gezin heeft begeleid.
Martin Van Dijke
Wij zijn dankbaar voor alle leuke momenten die wij met elkaar hebben gedeeld en zullen de vele anekdotes die wij met onze onvergetelijke moeder hebben meegemaakt in de toekomst blijven ophalen.

Mede dankzij Hans Lemmers van Erasmus Uitvaart, een waardig en stijlvolle uitvaart.

Hans bedankt, je bent meer dan alleen een uitvaartbegeleider.
Jan Sweben
Kort voordat mijn moeder zou overlijden, ging ik online op zoek naar een uitvaartverzorger. Eigenlijk stuitte ik vrijwel direct op Erasmus Uitvaart. Als je bovenaan in Google staat, werkt dat zo.

Wat mij direct aansprak was de slogan "een uitvaartverzorger met een Rotterdams accent." Mijn moeder was 'n rasechte Rotterdamse, dus bingo. Niet verder gezocht. Gebeld en vanaf het eerste contact met Hans voelde het okay. Eigenlijk is in alle andere recensies al gezegd wat ik ook heb ervaren. Maar vooruit, toch ook van mij een welverdiende lofzang.

Hans is: 'n echte pro in zijn vak. "Walk your talk" gaat bij hem echt op. Hij maakt rustig en overtuigend duidelijk waar hij voor staat zonder ook maar een moment te pushen. Vervolgens maakt hij gedurende het gehele begeleidingstraject waar wat hij zegt.

Lang verhaal kort: een geweldige vakman! Wij kijken als nabestaanden allen met dankbaarheid en voldoening terug aan de persoon Hans en de geweldige goede rol die hij heeft vervuld. Ik zal hem zeker altijd en overal aanbevelen!
Direct hulp
24 uur per dag bereikbaar